Festivalreis Vlieland

Op Vlieland vindt voor de tweede keer het muziek-festival `Into The Great Wide Open` plaats.  

We koppelen graag natuur en buitencultuur, en organiseren deze vaarreis naar Vlieland: 6 dagen genieten van de verschillende landschappen, de stilte, de muziek…

Veel afwisseling in deze reis, waarin we de eerste dagen het Friesche landschap aan ons voorbij zien glijden, vervolgens ondergedompeld worden in de gemoedelijke sfeer van het muziekfestival op Vlieland, en na nog een paar dagen ´op de zeilen´ weer helemaal fris en voldaan naar huis gaan.

We vertrekken op 1 september met zeiltjalk Groene Eenvoud vanuit de museumhaven in Lauwersoog. Via  Lauwersmeer en Dokkumer Ee varen we richting Leeuwarden, waar we net voor de stad aanleggen en de nacht doorbrengen. De volgende dag doorkruisen we de binnenstad van Leeuwarden en vervolgen onze weg richting Franeker en Harlingen.

Op 3 september steken we over naar Vlieland voor de start van het muziekfestival `Into The Great Wide Open`. We meren aan in de haven voor de duur van het festival, zodat aan boord kan worden overnacht en genoten van de ecologische maaltijden, thee en koffie, tussen de vele optredens door.

Na afloop van het festival zetten we koers richting Lauwersoog via de Waddenzee, waar we in een oorverdovende stilte de nacht doorbrengen en aan het eind van de volgende dag weer aankomen in de museumhaven van Lauwersoog.

Data: 1 t/m 6 september 2010

Reissom: € 525 all in

De reis is volledig verzorgd, ook het festivalticket is inbegrepen.

Inschrijven uiterlijk 20 april 2010 (i.v.m. reserveren festivaltickets) via mail@degroeneeenvoud.nl.

Na onze bevestiging en uw betaling is uw inschrijving definitief.

Comments are closed.